151–200 termék, összesen 273 db
Fehér piskótán főzött párizsikrém és marcipánrétegek, tetején könnyed kávéhab.
Lágy vaníliás, matchás kókusztejjel főtt tápiókapuding friss idénygyümölccsel (gluténmentes, tejmentes, nádcukorral)
Mandulalisztes, zabpelyhes piskótán egy réteg lágy mascarpones gesztenyekrém és egy réteg habkönnyű matcha teás mascarponekrém (gluténmentes, eritrittel édesítve).
Mandulás máktorta a tetején főzött meggykrémmel (glutén-, tej-, cukormentes, xilittel édesítve)
Az elegáns küllemű, hozzáadott cukor nélküli tortában az üde, kellemesen savanykás málnavelő, a fehércsokoládés pisztácia ropogós… RÉSZLETEK
Családi recept alapján készülő hagyományos téli sütemény mézes lapokból lágy vaníliás krémmel rétegezve, melynek ízvilága gyerekkorunkba repít vissza.
A süteménykülönlegességet a nyári napraforgó mezők inspirálták, így született meg a vilmoskörte üdeségének, a hársmézes friss joghurt savanykásságának, a pirított napraforgó telt ízének és a karamellizált csokoládé eleganciájának tökéletes találkozása. Szigorúan csak kiváló minőségű, természetes és egészséges alapanyagokat tartalmaz (gluténmentes).
Mákos-zabpelyhes almás alapon lágy narancsos joghurtkrém (nyers torta, tojásmentes, lisztmentes, nyírfacukorral).
Hagyományos házi recept szerint készülő bejgli gazdag, főzött diótöltelékkel és kandírozott naranccsal. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
A narancsos-marcipános bejgliket hagyományos házi recept szerint készítjük marcipánréteggel és kandírozott naranccsal. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük
Vaníliás korongok között házi főzésű sárgabaracklekvár/kakaós korongok között házi főzésű erdei gyümölcslekvár.
Vaníliás és kakaós lágy korongok házi sárgabaracklekvárral és erdeigyümölcs lekvárral töltve.
Hagyományos recept szerint készülő diós bejgli, melynek a tésztáját és a töltelékét is nyírfacukorral édesítjük.
Hagyományos recept szerint készülő mákos bejgli, melynek a tésztáját és a töltelékét is nyírfacukorral édesítjük.
Tökmagolajos, mandulaliszttel készült piskótán fehércsokoládé mousse, ropogós tökmagpraliné és málnavelő rétegek, tetején tökmagolajos tükörzselé.
Az egészséges finomságokat szakértő segítségével fejlesztettük ki.
Extra lágy vaníliás, tejszínes desszert eredeti olasz recept alapján, idénygyümölcsből készült zselével (gluténmentes)