151–200 / 209 találat
Hagyományos házi recept szerint készülő bejgli gazdag, főzött mazsolás máktöltelékkel. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
Vaníliás kókusztejben főtt chiamagpuding málnazselével (glutén-, tej-, tojásmentes, nádcukorral).
Datolyás-mandulás alapon friss málnás kesudiókrém (nyers, vegán, tej-, glutén-, tojásmentes, rizssziruppal).
„Kókusz-piskótán” kókusztejszín és málnavelő rétegezve (gluténmentes, nádcukorral, tejmentes)
Kakaós piskótán habkönnyű tejszínes- mascarponekrém málnavelővel, babapiskótával körberakva.
Mandulás breton alapon lágy pisztáciamousse egy réteg málnazselével a közepén (glutén-, tej-, cukormentes, eritrittel és xilittel)
Lágy vaníliás, kókusztejben főtt tápiókapuding friss idénygyümölccsel (glutén-, tej-, tojásmentes, nádcukorral)
Kakaós piskótán tejszínes csokoládékrém marcipánforgácsokkal, tetején marcipán burkolattal.
Fehér piskótán főzött párizsikrém és marcipánrétegek, tetején könnyed kávéhab.
Lágy vaníliás, matchás kókusztejjel főtt tápiókapuding friss idénygyümölccsel (gluténmentes, tejmentes, nádcukorral)
Mandulalisztes, zabpelyhes piskótán egy réteg lágy mascarpones gesztenyekrém és egy réteg habkönnyű matcha teás mascarponekrém (gluténmentes, eritrittel édesítve).
Mandulás máktorta a tetején főzött meggykrémmel (glutén-, tej-, cukormentes, xilittel édesítve)
Családi recept alapján készülő hagyományos téli sütemény mézes lapokból lágy vaníliás krémmel rétegezve, melynek ízvilága gyerekkorunkba repít vissza.
Mákos-zabpelyhes almás alapon lágy narancsos joghurtkrém (nyers torta, tojásmentes, lisztmentes, nyírfacukorral).
Hagyományos házi recept szerint készülő bejgli gazdag, főzött diótöltelékkel és kandírozott naranccsal. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
A narancsos-marcipános bejgliket hagyományos házi recept szerint készítjük marcipánréteggel és kandírozott naranccsal. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük
Vaníliás korongok között házi főzésű sárgabaracklekvár/kakaós korongok között házi főzésű erdei gyümölcslekvár.
Mandulalisztes piskótán lágy citromos bodzakrém (gluténmentes).
Hagyományos recept szerint készülő diós bejgli, melynek a tésztáját és a töltelékét is nyírfacukorral édesítjük.
Hagyományos recept szerint készülő mákos bejgli, melynek a tésztáját és a töltelékét is nyírfacukorral édesítjük.
Tökmagolajos, mandulaliszttel készült piskótán fehércsokoládé mousse, ropogós tökmagpraliné és málnavelő rétegek, tetején tökmagolajos tükörzselé.
Az egészséges finomságokat szakértő segítségével fejlesztettük ki.
Extra lágy vaníliás, tejszínes desszert eredeti olasz recept alapján, idénygyümölcsből készült zselével (gluténmentes)
Mandulaliszttel készült piskótán ropogós pisztáciakrém, melyet a habkönnyű laktózmentes eperkrém koronáz meg (gluténmentes, laktózmentes, nádcukorral.
Pogácsáinkat hagyományos recept szerint készítjük, minőségi magyar lisztet használva, válogatott alapanyagok felhasználásával, többféle ízben.
Burgonyás, gouda sajtos-túrós, tökmagos, szárított paradicsomos, medvehagymás, zöld olivabogyós pogácsák várják vendégeinket.
Főzött kókuszkrém fehér csokoládéba mártva és pirított mandulába hempergetve.
Könnyed kakaós piskóta egy vékony réteg házi baracklekvárral csokoládéköpenyben az eredeti bécsi recept szerint (laktózmentes).
Mandulalisztes-lenmagpelyhes-túrós alapon lágy, vaníliás-citromos tejben főtt kölesréteg sárgabaracköntettel (gluténmentes).
Fehér és barna piskóta között főzött tejszínes krém, melyet rétegezve, dióval, mazsolával, tejszínhabbal és belga csokoládé öntettel tálalunk.
A kreáció ízvilágát a kellemesen savanykás, fahéjas meggylekvár és a könnyű meggyes habkrém adja, melyet a tejszínes-zabpelyhes angolkrém tesz teljessé. A tortát cukormentes fehércsokoládé fedi, melyet koszorúszerűen borít a liofilizált meggy. Szeletenként 13,3 g szénhidrátot és 252,5 kcal-t tartalmaz.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.