101–150 termék, összesen 273 db
Lágy, vaníliás-citromos tésztában magas minőségű arany, fekete és iráni mazsolákat gazdagon elszórunk majd a klasszikus kuglóf formában kisütjük és belga csokoládéköpennyel borítjuk.
Sütőtökös piskótán eperfőzet, rajta egy kókuszos-tejszínes krém, tetején karamell öntet.
Az olasz Caffe Mauro fairtrade bio kávéjából készítjük a tradicionális és kávékülönlegességeket.
Kávés piskótalapok között mascarponés mandulakrém rétegezve, mézzel édesítve.
Arany/fehér díszdobozba kézműves macaronokat teszünk, majd karácsonyi szaténszalaggal átkötjük. Méretek: 5 db-os/10 db-os díszdobozok
Ár: 2 900 Ft/4 900 Ft.
A torta egy csepp fekete tea köré lett megálmodva, áfonyával és egy leheletnyi levendulával alakítva ki a tökéletes összhangot, melyet a vaníliás fehércsokoládé mousse és a gabonaliszt nélkül készült mandulás, citromos piskóta tesz teljessé. RÉSZLETEK
Ananászos-diós-répás, fahéjjal fűszerezett rétegek között mascarponés krémsajt (tojásmentes).
Májkrémes fagyi kutyusoknak (szezonális).
Rizslisztes, májkrémes-sütőtökös kutyustorta. Rendelhető 6, 10, 14 szeletes nagyságban Ára 500 Ft/szelet
Angol típusú vajaskeksz tönkölylisztből, nádcukorral, bio levendulavirággal.
A csopaki Tamás Pincészet kézműves szörpjeiből készítünk frissítőket (szezonális).
Pillekönnyű, roppanós macaronok csokoládé-, lekvár-, karamell-, vagy krémtöltelékkel számos szín- és ízvariációban.
Hagyományos házi recept szerint készülő bejgli gazdag, főzött mazsolás máktöltelékkel. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
Vaníliás kókusztejben főtt chiamagpuding málnazselével ( glutén-,tej-,tojásmentes, nádcukorral).
Datolyás-mandulás alapon friss málnás kesudiókrém (nyers, vegán, tej-, glutén-, tojásmentes, rizssziruppal).
„Kókusz-piskótán” kókusztejszín és málnavelő rétegezve (gluténmentes, nádcukorral, tejmentes)
Kakaós piskótán habkönnyű tejszínes- mascarponekrém málnavelővel, babapiskótával körberakva.
Mandulás breton alapon lágy pisztáciamousse egy réteg málnazselével a közepén (glutén-, tej-, cukormentes, eritrittel és xilittel)
Lágy vaníliás, kókusztejben főtt tápiókapuding friss idénygyümölccsel (glutén-, tej-, tojásmentes, nádcukorral)
Lágy, kakaós piskótán málnakrém és frissítő mentás tejszínhab.