1–50 termék, összesen 269 db
Hagyományos házi recept szerint készülő bejgli aszalt szilvával valamint 100% szilvalekvár töltelékkel. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
Hagyományos házi recept szerint készülő bejgli gazdag, főzött máktöltelékkel és aszalt szilvával valamint 100% szilvalekvárral. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
Roppanós vajaslapon házi vaníliakrém, tetején karamellizált fondanttal (tojásmentes)
Könnyű kakaós piskótán ét- és tejcsokoládé mousse, valamint amarettoval bolondított tojásfehérjehab réteg.
Roppanós vajaslapon házi vaníliakrém és lágy tejszínhab, ropogós mogyorós csokoládékrémmel rétegezve.
A hozzáadott cukor nélküli süteménykülönlegességben a sárgabaracké a főszerep. A zamatos gyümölcs több rétegben, zselé és mousse formájában is megjelenik a textúrák között, sőt a piskótában is szerepel barackmagliszt formájában. Friss íze remekül passzol a dióval és az étcsokoládéval. Szeletenkénti energiatartalma 206,3 kcal, és szénhidrátértéke 12,4 gramm (gluténmentes, cukormentes).
Roppanós csokoládés mogyorópraliné alapon lágy mogyorómousse egy réteg birsalmazselével.
A gyümölcskenyerünk lágy tésztáját borosüveg formában kisütjük, majd forró házi baracklekvárral megkenjük és frissen tört, pirított mogyoróba hempergetjük. A vákuumfóliázott „borosüveget” ünnepi, egyedi díszpapírba csomagoljuk.
A Csokis kaland harmóniáját a könnyű csokoládéhab alapozza meg, amelyet a magyar meggyből készült öntet finoman ellenpontoz. RÉSZLETEK
Mandulás piskóta, mogyoróolajos ropogós, bársonyos birszselé, narancsos mandula mousse és étcsokoládés tükörbevonó harmóniája teszi tökéletessé Magyarország idei ünnepi tortáját.
Hagyományos házi recept szerint készülő bejgli gazdag, főzött mazsolás diótöltelékkel. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékbőlés 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
Zabpelyhes-tönkölylisztes linzertésztán kissé fanyar diós sárgabaracktöltelék, tetején étcsokicsíkok és pirított dió (tejmentes, tönkölyliszttel, nádcukorral).
Könnyű kakaós piskótán friss eperfőzet, rajta vaníliás tejberizs majd egy újabb eperréteg zárja le ezt a tavaszias ízvilágú tortát.
Tönkölylisztből készült vajas linzertésztán friss eperből és rebarbarából tápiókagyönggyel főzött töltelék, nádcukorral édesítve.