Az alábbi szelet süteményeinkből egész torták is rendelhetők 10, 14, 16, 20 szeletes nagyságokban (a krémeseket kivéve) min. 3 munkanappal előre.
Minden szelet süteményünket válogatott, magas minőségű alapanyagokból minden nap frissen, nagy gondossággal és szeretettel készítjük, mindig az adott idénynek megfelelő gyümölcsök felhasználásával. Termékeink nem tartalmaznak tartósítószert, színezéket, aromát, állagjavítókat.
Mind a(z) 18 találat megjelenítve
Roppanós vajaslapon házi vaníliakrém, tetején karamellizált fondanttal (tojásmentes)
Könnyű kakaós piskótán ét- és tejcsokoládé mousse, valamint amarettoval bolondított tojásfehérjehab réteg.
Roppanós vajaslapon házi vaníliakrém és lágy tejszínhab, ropogós mogyorós csokoládékrémmel rétegezve.
Diós piskóta és brandys vaníliás vajaskrém vékonyan rétegezve, fondanttal a tetején (hagyományos recept).
Kakaós piskótán lágy, rumos gesztenyekrém, a tetején egy réteg tejszínhabbal.
Házilag készítünk többféle, magas minőségű gesztenyéből pici rummal pürét, majd tejszínhabbal díszítve tálaljuk (gluténmentes).
Kakaós piskótán habkönnyű tejszínes- mascarponekrém málnavelővel, babapiskótával körberakva.
Fehér piskótán főzött párizsikrém és marcipánrétegek, tetején könnyed kávéhab.
Tökmagolajos, mandulaliszttel készült piskótán fehércsokoládé mousse, ropogós tökmagpraliné és málnavelő rétegek, tetején tökmagolajos tükörzselé.
Könnyed kakaós piskóta egy vékony réteg házi baracklekvárral csokoládéköpenyben az eredeti bécsi recept szerint (laktózmentes).
Fehér és barna piskóta között főzött tejszínes krém, melyet rétegezve, dióval, mazsolával, tejszínhabbal és belga csokoládé öntettel tálalunk.
Könnyed vaníliás piskótán főzött vaníliakrém és valódi nutella rétegezve.