Minden szelet süteményünket válogatott, magas minőségű alapanyagokból minden nap frissen, nagy gondossággal és szeretettel készítjük, mindig az adott idénynek megfelelő gyümölcsök felhasználásával. Termékeink nem tartalmaznak tartósítószert, színezéket, aromát, állagjavítókat. Az alábbi szelet süteményeinkből egész torták is rendelhetők 10, 14, 16, 20 szeletes nagyságokban min. 3 munkanappal előre.
Összesen 25 találat
Roppanós vajaslapon házi vaníliakrém, tetején karamellizált fondanttal (tojásmentes)
Könnyű kakaós piskótán ét- és tejcsokoládé mousse, valamint amarettoval bolondított tojásfehérjehab réteg.
Roppanós vajaslapon házi vaníliakrém és lágy tejszínhab, ropogós mogyorós csokoládékrémmel rétegezve.
Roppanós csokoládés mogyorópraliné alapon lágy mogyorómousse egy réteg birsalmazselével.
Zabpelyhes-tönkölylisztes linzertésztán kissé fanyar diós sárgabaracktöltelék, tetején étcsokicsíkok és pirított dió (tejmentes, nádcukorral).
Diós piskóta és brandys vaníliás vajaskrém vékonyan rétegezve, fondanttal a tetején (hagyományos recept).
Tönkölyliszttel készült vajas linzertésztán fahéjas, mazsolás alma- és körtetöltelék, nádcukorral édesítve.
Kakaós piskótán lágy, rumos gesztenyekrém, a tetején egy réteg tejszínhabbal.
Házilag készítünk többféle, magas minőségű gesztenyéből pici rummal pürét, majd tejszínhabbal díszítve tálaljuk (gluténmentes).
Sütőtökös piskótán eperfőzet, rajta egy kókuszos-tejszínes krém, tetején karamell öntet.
Kakaós piskótán habkönnyű tejszínes- mascarponekrém málnavelővel, babapiskótával körberakva.
Kakaós piskótán tejszínes csokoládékrém marcipánforgácsokkal, tetején marcipán burkolattal.
Fehér piskótán főzött párizsikrém és marcipánrétegek, tetején könnyed kávéhab.
Családi recept alapján készülő hagyományos téli sütemény mézes lapokból lágy vaníliás krémmel rétegezve, melynek ízvilága gyerekkorunkba repít vissza.
Tökmagolajos, mandulaliszttel készült piskótán fehércsokoládé mousse, ropogós tökmagpraliné és málnavelő rétegek, tetején tökmagolajos tükörzselé.
Könnyed kakaós piskóta egy vékony réteg házi baracklekvárral csokoládéköpenyben az eredeti bécsi recept szerint (laktózmentes).
Fehér és barna piskóta között főzött tejszínes krém, melyet rétegezve, dióval, mazsolával, tejszínhabbal és belga csokoládé öntettel tálalunk.
Kakaós piskótán tejcsokoládé mousse és enyhén citromos lágy túrókrém, fehércsokoládé borítással.
Könnyed vaníliás piskótán főzött vaníliakrém és valódi nutella rétegezve.
Diós piskótán extra lágy diómousse egy réteg sárgabarackzselével, melyet rumos trüffelköpeny zár le (gluténmentes)
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.