Mind a(z) 15 találat megjelenítve
Hagyományos házi recept szerint készülő bejgli aszalt szilvával valamint 100% szilvalekvár töltelékkel. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
Hagyományos házi recept szerint készülő bejgli gazdag, főzött máktöltelékkel és aszalt szilvával valamint 100% szilvalekvárral. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
A gyümölcskenyerünk lágy tésztáját borosüveg formában kisütjük, majd forró házi baracklekvárral megkenjük és frissen tört, pirított mogyoróba hempergetjük. A vákuumfóliázott „borosüveget” ünnepi, egyedi díszpapírba csomagoljuk.
Hagyományos házi recept szerint készülő bejgli gazdag, főzött mazsolás diótöltelékkel. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékbőlés 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
Hagyományos házi recept szerint készülő bejgli prémium minőségű gesztenyéből készült pürével és aszalt szilvával valamint 100% szilvalekvárral. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
Gyümölcskenyerünk omlós, vaníliás tésztájába hatféle aszalt gyümölcsöt (citrom, lime, cseresznye, narancs, szilva,mazsola) elvegyítünk, kisütjük majd belga csokoládéköpennyel bevonjuk. Rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
Gyümölcskenyerünk omlós, vaníliás tésztájába hatféle aszalt gyümölcsöt (citrom, lime, cseresznye, narancs, szilva,mazsola) elvegyítünk, kisütjük majd belga csokoládéköpennyel bevonjuk. Rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
Lágy, vaníliás-citromos tésztában magas minőségű arany, fekete és iráni mazsolákat gazdagon elszórunk majd a klasszikus kuglóf formában kisütjük és belga csokoládéköpennyel borítjuk.
Arany/fehér díszdobozba kézműves macaronokat teszünk, majd karácsonyi szaténszalaggal átkötjük. Méretek: 5 db-os/10 db-os díszdobozok
Ár: 2 900 Ft/4 900 Ft.
Hagyományos házi recept szerint készülő bejgli gazdag, főzött mazsolás máktöltelékkel. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
Családi recept alapján készülő hagyományos téli sütemény mézes lapokból lágy vaníliás krémmel rétegezve, melynek ízvilága gyerekkorunkba repít vissza.
Hagyományos házi recept szerint készülő bejgli gazdag, főzött diótöltelékkel és kandírozott naranccsal. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
A narancsos-marcipános bejgliket hagyományos házi recept szerint készítjük marcipánréteggel és kandírozott naranccsal. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük
Hagyományos recept szerint készülő diós bejgli, melynek a tésztáját és a töltelékét is nyírfacukorral édesítjük.
Hagyományos recept szerint készülő mákos bejgli, melynek a tésztáját és a töltelékét is nyírfacukorral édesítjük.