Összesen 14 találat
Hagyományos házi recept szerint készülő bejgli aszalt szilvával valamint 100% szilvalekvár töltelékkel. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
Hagyományos házi recept szerint készülő bejgli gazdag, főzött máktöltelékkel és aszalt szilvával valamint 100% szilvalekvárral. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
A gyümölcskenyerünk lágy tésztáját borosüveg formában kisütjük, majd forró házi baracklekvárral megkenjük és frissen tört, pirított mogyoróba hempergetjük. A vákuumfóliázott „borosüveget” ünnepi, egyedi díszpapírba csomagoljuk.
Hagyományos házi recept szerint készülő bejgli gazdag, főzött mazsolás diótöltelékkel. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékbőlés 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
Hagyományos házi recept szerint készülő bejgli prémium minőségű gesztenyéből készült pürével és aszalt szilvával valamint 100% szilvalekvárral. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
Gyümölcskenyerünk omlós, vaníliás tésztájába hatféle aszalt gyümölcsöt (citrom, lime, cseresznye, narancs, szilva,mazsola) elvegyítünk, kisütjük majd belga csokoládéköpennyel bevonjuk. Rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
Gyümölcskenyerünk omlós, vaníliás tésztájába hatféle aszalt gyümölcsöt (citrom, lime, cseresznye, narancs, szilva,mazsola) elvegyítünk, kisütjük majd belga csokoládéköpennyel bevonjuk. Rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
Lágy, vaníliás-citromos tésztában magas minőségű arany, fekete és iráni mazsolákat gazdagon elszórunk majd a klasszikus kuglóf formában kisütjük és belga csokoládéköpennyel borítjuk.
Hagyományos házi recept szerint készülő bejgli gazdag, főzött mazsolás máktöltelékkel. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
Hagyományos házi recept szerint készülő bejgli gazdag, főzött diótöltelékkel és kandírozott naranccsal. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük.
A narancsos-marcipános bejgliket hagyományos házi recept szerint készítjük marcipánréteggel és kandírozott naranccsal. Minden rúd 30 dkg főzött töltelékből és 20 dkg tésztából tevődik össze. A bejgli rudakat zsírosodást felfogó kis tálcákra tesszük, vákuumfóliázzuk majd igény szerint fényes arany színű, rúd formájú “aranytömb” papírdobozba tesszük
Hagyományos recept szerint készülő diós bejgli, melynek a tésztáját és a töltelékét is nyírfacukorral édesítjük.
Hagyományos recept szerint készülő mákos bejgli, melynek a tésztáját és a töltelékét is nyírfacukorral édesítjük.
Diós piskótán extra lágy diómousse egy réteg sárgabarackzselével, melyet rumos trüffelköpeny zár le (gluténmentes)
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.