Mind a(z) 19 találat megjelenítve
A hozzáadott cukor nélküli süteménykülönlegességben a sárgabaracké a főszerep. A zamatos gyümölcs több rétegben, zselé és mousse formájában is megjelenik a textúrák között, sőt a piskótában is szerepel barackmagliszt formájában. Friss íze remekül passzol a dióval és az étcsokoládéval. Szeletenkénti energiatartalma 206,3 kcal, és szénhidrátértéke 12,4 gramm (gluténmentes, cukormentes).
Könnyű kakaós piskótán friss eperfőzet, rajta vaníliás tejberizs majd egy újabb eperréteg zárja le ezt a tavaszias ízvilágú tortát.
Tönkölylisztből készült vajas linzertésztán friss eperből és rebarbarából tápiókagyönggyel főzött töltelék, nádcukorral édesítve.
Vajas, karamellizált, roppanós lapok között lágy vaníliakrém és idénygyümölcsök (tojásmentes).
A torta alapja egy lisztmentes, mogyorós dacquoise felvert karamellizált csokoládés fahéj ropogóssal. RÉSZLETEK
A torta alapja egy lisztmentes, mogyorós dacquoise felvert karamellizált csokoládés fahéj ropogóssal, melyet lágyan rétegez egy üde, könnyed és zamatos, pikánsan fűszerezett szilvás csokoládé mousse, megbolondítva az egri borvidék kiváló családi pincészete által megalkotott classic vörösbor hangulatával, valamint a szintén vörösboros erdei áfonya-szilva zselé, így kényeztetve érzékeinket. A torta koronája a frissen szedett szilva ízét idéző gyümölcsös áthúzó. (gluténmentes)
Lágy, kakaós piskótán málnakrém és frissítő mentás tejszínhab.
Mandulalisztes, zabpelyhes piskótán egy réteg lágy mascarpones gesztenyekrém és egy réteg habkönnyű matcha teás mascarponekrém (gluténmentes, eritrittel édesítve).
Az elegáns küllemű, hozzáadott cukor nélküli tortában az üde, kellemesen savanykás málnavelő, a fehércsokoládés pisztácia ropogós… RÉSZLETEK
A süteménykülönlegességet a nyári napraforgó mezők inspirálták, így született meg a vilmoskörte üdeségének, a hársmézes friss joghurt savanykásságának, a pirított napraforgó telt ízének és a karamellizált csokoládé eleganciájának tökéletes találkozása. Szigorúan csak kiváló minőségű, természetes és egészséges alapanyagokat tartalmaz (gluténmentes).
Mandulaliszttel készült piskótán ropogós pisztáciakrém, melyet a habkönnyű laktózmentes eperkrém koronáz meg (nádcukorral.
Főzött kókuszkrém fehér csokoládéba mártva és pirított mandulába hempergetve.
Sütőtökös piskótán ropogós étcsokoládékrém, azon tejszínes sós karamellakrém majd karamellöntet zárja a torta tetejét.
Roppanós lapok között könnyű vaníliás tejszínkrém, melyet egy habkönnyű levendulás krém és levendulás fondant koronáz meg (tojásmentes).
Mandulás-datolyás alapon lágy kókuszkrém (glutén-, tej-, tojásmentes, nádcukorral).