Mind a(z) 30 találat megjelenítve
A hozzáadott cukor nélküli süteménykülönlegességben a sárgabaracké a főszerep. A zamatos gyümölcs több rétegben, zselé és mousse formájában is megjelenik a textúrák között, sőt a piskótában is szerepel barackmagliszt formájában. Friss íze remekül passzol a dióval és az étcsokoládéval. Szeletenkénti energiatartalma 206,3 kcal, és szénhidrátértéke 12,4 gramm (gluténmentes, cukormentes).
Zabpelyhes-tönkölylisztes linzertésztán kissé fanyar diós sárgabaracktöltelék, tetején étcsokicsíkok és pirított dió (tejmentes, tönkölyliszttel, nádcukorral).
Tönkölylisztből készült vajas linzertésztán friss eperből és rebarbarából tápiókagyönggyel főzött töltelék, nádcukorral édesítve.
Kakaós piskótán lágy, rumos gesztenyekrém, a tetején egy réteg tejszínhabbal.
Házilag készítünk többféle, magas minőségű gesztenyéből pici rummal pürét, majd tejszínhabbal díszítve tálaljuk (gluténmentes).
A torta alapja egy lisztmentes, mogyorós dacquoise felvert karamellizált csokoládés fahéj ropogóssal. RÉSZLETEK
A torta alapja egy lisztmentes, mogyorós dacquoise felvert karamellizált csokoládés fahéj ropogóssal, melyet lágyan rétegez egy üde, könnyed és zamatos, pikánsan fűszerezett szilvás csokoládé mousse, megbolondítva az egri borvidék kiváló családi pincészete által megalkotott classic vörösbor hangulatával, valamint a szintén vörösboros erdei áfonya-szilva zselé, így kényeztetve érzékeinket. A torta koronája a frissen szedett szilva ízét idéző gyümölcsös áthúzó. (gluténmentes)
Sütőtökös piskótán eperfőzet, rajta egy kókuszos-tejszínes krém, tetején karamell öntet.
Angol típusú vajaskeksz tönkölylisztből, nádcukorral, bio levendulavirággal.
Fehér piskótán főzött párizsikrém és marcipánrétegek, tetején könnyed kávéhab.
Mandulalisztes, zabpelyhes piskótán egy réteg lágy mascarpones gesztenyekrém és egy réteg habkönnyű matcha teás mascarponekrém (gluténmentes, eritrittel édesítve).
Mandulás máktorta a tetején főzött meggykrémmel (glutén-, tej-, cukormentes, xilittel édesítve)
Az elegáns küllemű, hozzáadott cukor nélküli tortában az üde, kellemesen savanykás málnavelő, a fehércsokoládés pisztácia ropogós… RÉSZLETEK
A süteménykülönlegességet a nyári napraforgó mezők inspirálták, így született meg a vilmoskörte üdeségének, a hársmézes friss joghurt savanykásságának, a pirított napraforgó telt ízének és a karamellizált csokoládé eleganciájának tökéletes találkozása. Szigorúan csak kiváló minőségű, természetes és egészséges alapanyagokat tartalmaz (gluténmentes).
Főzött kókuszkrém fehér csokoládéba mártva és pirított mandulába hempergetve.
Sütőtökös piskótán ropogós étcsokoládékrém, azon tejszínes sós karamellakrém majd karamellöntet zárja a torta tetejét.
Fehér és barna piskóta között főzött tejszínes krém, melyet rétegezve, dióval, mazsolával, tejszínhabbal és belga csokoládé öntettel tálalunk.
Mandulás-datolyás alapon kesudiósajtkrém és eperkrém (glutén-, tej-, tojásmentes, rizssziruppal).
Mandulás-datolyás alapon lágy kókuszkrém (glutén-, tej-, tojásmentes, nádcukorral).
Diós piskótán extra lágy diómousse egy réteg sárgabarackzselével, melyet rumos trüffelköpeny zár le (gluténmentes)