Rólunk

A La Mimosa Tortaszalont 2013. nyarán nyitottuk meg az elegáns Újlipóciában. Legfontosabb céljaink között szerepelt, hogy magas minőségű, természetes és letisztult ízvilágú kézműves édességeket készítsünk vendégeinknek. A kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy mind a hagyományos, házi jellegű sütemények, mind a modern cukrászati irányzatok képviseljék magukat a szezonalitást is figyelembe véve. Különösen nagy figyelmet szenteltünk a reform édességek megalkotásánál arra, hogy a különféle ételintoleranciával küzdők vagy speciális diétát követők is találjanak megfelelő egészséges, tápláló süteményeket, pohárkrémeket, fagylaltokat.
Minden termékünk a HACCP rendszernek megfelelően kialakított, saját cukrászműhelyünkben készül, melyet 1999 óta családi vállalkozásként üzemeltetünk. A termékeinket nagy szeretettel és gondossággal, csak természetes alapanyagokat, friss idénygyümölcsöket felhasználva készítjük el.
Fáradhatatlanul és elhivatottan dolgozunk kollégáimmal azon, hogy a nyitáskor megfogalmazott törekvéseink minden nap maradéktalanul megvalósuljanak vendégeink örömére és megelégedettségére.

Oblat Ildikó
Fotó: Seres Zsolt