Rendezvények

Bármilyen fajta és nagyságú rendezvény esetén törekszünk az egyediségre, az exkluzív kivitelezésre és a hagyományos és modern jelleg stílusos ötvözésére.

Célunk, hogy akár céges, akár baráti vagy családi összejövetel alkalmával a résztvevőket ne csupán az impozáns torták, sütemények látványa ejtse rabul, hanem azok különlegesen finom, természetes, letisztult ízére még a rendezvény után is sokáig emlékezzenek, ezzel is emelve a rendezvény színvonalát, hozzájárulva annak sikeréhez.

Esküvők

Az esküvőket cégünk kiemelt rendezvényként kezeli a termékeink prémium minőségének garantálása érdekében, ezért egy szezonban csak meghatározott számú esküvői tortakészítést vállalunk. Célunk, hogy a nálunk készült tortának ne csak a külseje legyen impozáns, hanem beltartalmára is méltán büszke lehessen az ifjú pár és vendégeik még sokáig emlékezzenek annak finom ízére. A tortákon kívül az esküvőkre komplett cukrászati szolgáltatást nyújtunk: készítünk welcome falatkákat és számos saját kreációs, ötletes köszönőajándékot illetve ültetőkártyát is- természetesen mindezeket “süteményesítve”.

Igyekszünk a hozzánk forduló párok kívánságait maximálisan teljesíteni és személyiségükhöz valamint az esküvő stílusához teljesen passzoló egyedi tortát és kísérő termékeket készíteni, ezért ajánlatadás előtt személyes konzultációt biztosítunk, mely során Oblat Ildikó tortatervezőnk egy rövid interjú keretében felméri az elvárásokat, és lehetőség van kóstolásra is az Újlipóciában lévő esküvői tortaszalonjában. Tortakóstolásra bejelentkezés és további információ